• IMG_3227
  • x3
  • IMG_3235
  • x1
  • IMG_3239
  • x2
  • IMG_3242
  • x4

Biofeedback állapotfelmérés

A SCIO Epfx Biofeedback csúcstechnológiájú készülék, olyan energetikai állapotfelmérő és terápiás módszer, amely a szervezet válaszreakcióit érzékeli és értékeli. Egyéni szinten meghatározza azokat a rizikófaktorokat melyek az életünkkel járhatnak együtt és hatással lehetnek arra. (érzelmek, táplálélok…stb.) A felméréssel a szervezetben kialakult, még alig észlelhető eltérések is kimutathatók, pld. allergének, méreg anyagok, környezeti ártalmak hatásai, valamint a szervezet vitamin, ásványi anyag és aminosav ellátottsága. A szervezet reakcióit a számítógép fontossági sorrendbe állítja, így a kiértékelés soránsorán kimutatható, hogy melyik területen van a legnagyobb energetikai hiány vagy többlet azaz, hogy mely szervek igényelnek kiigazítást. A SCIO Quantum Biofeedbak használata bárkinek ajánlható, nincs tűszúrás, nincs testbe hatoló vizsgált. Kényelmesen elhelyezkedünk és közben relaxálunk a készülék gyors tesztet végez, melynek eredményeit a komputer segítségével láthatjuk. A módszer segít abban, hogy testünk rezgéseinek visszajelzéseiből pontos képet kapjunk az egészségünkről. A SCIO gép képes feltárni azokat a stresszfaktorokat, amelyek megbújva gátolják a test öngyógyító folyamatainak beindulását. A készülék a kvantum fizika tudományára épülő igen megbízható rendszer. Egyfajta wellness, melynek óriási szerepe van az egészségmegőrzés területén, hiszen relaxációval csökkenti a stresszt és ez által a fájdalmakat is.

Hogyan érdemes használni?

1. alkalom: Felmérés

Ez 1 órát vesz igénybe. Ám ilyen rövid idő alatt is képesek vagyunk meghatározni a szervezetben zajló stressz folyamatokat, felismerni a hibás érzelmeket és felállítani a terápiás javaslatot.

2. alkalomtól: Személyre szabott terápia

Minden egyes alkalommal megmérjük, hogy mennyit javultak a páciens élettani eredményei az előző terápiához képest, majd folytatjuk a stresszterápiát, az első alkalommal meghatározott területen. Ezt addig végezzük, amíg a kliens eredményei, közérzete ezt indokolja. Teljesen fájdalommentes. A felmérés végén terápiás javaslattal, táplálkozási és életmódbeli tanácsokkal látom el a hozzám érkezőket. A terápia alatt, ugyanúgy folytathatja egyéb kezeléseit, melyeket orvosa előírt, szedheti gyógyszereit, sőt nem javaslunk ezeken semmilyen változtatást önkényesen, csakis orvosával történt konzultáció során.

Dohányzásról való leszoktatás!